Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 10-Oct-2009 02:30
Purple Satin Dress
My purple dress ini adalah koleksi lama saya,dari kain satin yang cantik dan jatuh ,tapi telah diberi sentuhan kecundang oleh pembantu saya yang pandai mereka2 mcm saya juga,ilmu dah diperturunkan :-D , so jadilah macm ni,
Terkadang saya memakainnya untuk majlis-majlis makan malam dgn selendang panjang,.Bila diberi sentuhan yang macm ni, makin menyerlahkan kilauan baju itu dan juga designnya, so pada yang berkenan, nak buat mcm ni bolehlah telefon saya, jgn menidakkan kehendak hati ,mahu tp malu 8-)







Kalau di perhatikan betul2 kat pinggang tu mcm ada talipinggang,bertali air fesyen baru maaa, dan juga buterfly yang di atas bunga pink tu, cantikkan, dia seolah menyuntik cerita,bunga dan kumbang LOL .So baju ni jadi begitu ekslusif akhirnnya,[b]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016